Fejlesztés

 

Csak az az igazi tudomány, amely világra szól; s ezért ha igazi tudósok és – amint kell – jó magyarok akarunk lenni, úgy a tudomány zászlóját olyan magasra kell emelnünk, hogy azt határainkon túl is meglássák és megadhassák neki az illő tiszteletet. (Eötvös Loránd)

 

 

A Béres Gyógyszergyár története elválaszthatatlan a tudományos kutatástól, mivel id. dr. Béres József több évtizedes, szisztematikus nyomelem-élettani és biokémiai kutatásai, valamint az ezek szintéziseként megalkotott, utóbb hı́ressé vált cseppek nyitották meg a vállalat létrejöttéhez vezető utat.

 

A Béres számára már a megalakulása utáni években fontossá vált a termékportfolió bővı́tése. Ez az igény megkı́vánta egy olyan professzionális kutatás-fejlesztési bázis létrejöttét, amelynek fő feladatát kiváló minőségű, korszerű gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, étrend-kiegészítők kifejlesztése, továbbá azok belföldi, illetve külföldi hatósági engedélyeztetése képezi. 

 

A Béres Gyógyszergyár 2004-ben avatta fel saját, modern fejlesztő-laboratóriumát, mely a vállalat budapesti székházában kapott helyet. 

 

A Béres-termékekben a kezdetektől fogva ötvöződik az innováció, a szakértelem, a tudományos megalapozottság és a megbı́zható magas minőség.

  
 

 

Támogatott kutatási Projektek

     

 

A Béres története elválaszthatatlan a tudományos kutatástól, mivel id. dr. Béres József több évtizedes, szisztematikus nyomelemélettani és biokémiai kutatásai, valamint az ezek szintéziseként megalkotott, utóbb híressé vált cseppek nyitották meg a vállalat létrejöttéhez vezető utat. Megalakulásakor a Béres alapvető céljának tekintette akkori egyetlen terméke, a Béres Csepp gyógyszerré fejlesztését. Legfontosabb célkitűzésünk 2000-ben teljesült: a Béres Csepp a törzskönyvezési eljárás lezártával, több ország után immár hazánkban is vény nélkül kiadható gyógyszerként kapott forgalomba hozatali engedélyt az Országos Gyógyszerészeti Intézettől.   

 

A Béres számára már a megalakulása utáni években sürgető fontosságúvá vált a termékportfolió bővítése további, az egészségmegőrzést, a betegségek megelőzését, gyógyítását szolgáló, ezáltal hosszabb, magasabb minőségű életet biztosító készítményekkel.

 

Ez az igény megkívánta egy olyan professzionális kutatás-fejlesztési bázis létrejöttét, amelynek fő feladatát kiváló minőségű, korszerű gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, étrend kiegészítők kifejlesztése (beleértve a szükséges laboratóriumi, üzemi fejlesztések és kísérletek végrehajtását), továbbá azok belföldi, illetve külföldi hatósági engedélyeztetése képezi. A termékfejlesztésen kívül kutatóink igyekeznek aktív szerepet betölteni a tudományos életben is, amit a szakmai rendezvényeken elhangzott előadásaink és az elmúlt években megjelent publikációink mutatnak. 

 

A Béres Gyógyszergyár 2004-ben avatta fel modern fejlesztő-laboratóriumát, mely a vállalat III. kerületi székházában kapott helyet. A 180 milliós beruházással elkészült laboratóriumban jelenleg 21 munkatárs dolgozik 27 készítmény fejlesztésén. Az intenzív termékfejlesztést jellemzi, hogy a jelenlegi Béres készítményeken felül számos új termék fejlesztése van folyamatban.

 

Leendő termékeinkben - az eddig megszokottakhoz hasonlóan - ötvöződik a Bérest jellemző innováció, tudományos megalapozottság és megbízható minőség.

  

 

 

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább