Hírek

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2017. május 11.
Összefogás az erdélyi magyarok egészségéért

A Béres Gyógyszergyár 5 millió forint értékű Béres terméket adományozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet munkatársainak együttműködésével megvalósuló erdélyi szűrőprogram támogatására. Az adományt dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár szolnoki székhelyű gyárának igazgatója adta át Lippai Norbertnek, a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott orvosigazgatójának.

tovább
2017. április 06.
A KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS IDEJÉN IS FONTOS AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA

A KÓRHÁZI TARTÓZKODÁS IDEJÉN IS FONTOS AZ IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA 20 MILLIÓS TERMÉKADOMÁNNYAL SEGÍTI A BÉRES GYÓGYSZERGYÁR A BETEGÁPOLÓ IRGALMASREND BUDAI IRGALMASRENDI KÓRHÁZ BETEGEIT

tovább
2017. április 04.
Csingiling a Turay Ida Színházban

A Turay Ida Színház április 9-én bemutatja Béres Melinda Csingiling című mesejátékát.

tovább
2017. március 29.
Csodadoki rajzpályázat a Béres támogatásával

Csodadoki rajzpályázat a Béres támogatásával A Béres Gyógyszergyár főtámogatóként csatlakozott a Csodadoki kezdeményezéshez, amely 2016. október végén indult útjára. A rajzpályázat keretében magyar gyermekeket kértek meg, hogy rajzaik segítségével mutassák be kedvenc gyermekorvosukat.

tovább
2017. március 12.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma Keressék ingyenes, egészségtudatos magazinunk új, 2017. tavasz/nyári lapszámát a gyógyszertárak polcain!

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább