Hírek

 1 2 3 4 >  Utolsó ›
2017. szeptember 21.
Új gyártórészeget avat Szolnokon a Béres

3,2 milliárd forint értékű beruházásban közel a duplájára növeli termelési kapacitását a Béres Gyógyszergyár. Az egyedi kormánydöntés keretében kapott 50%-os állami támogatással megvalósuló beruházás a Béres termékek iránt egyre növekvő hazai és exportkereslet kielégítése érdekében, valamint a termelési kapacitások bővítése miatt vált szükségessé. A szeptember 21-ei avatáson ünnepi beszédet mondott Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke.

tovább
2017. szeptember 14.
A fogyasztók igazolták a Béres minőséget

A fogyasztók igazolták a Béres minőséget A magyar vásárlók az immunrendszert támogató készítmények kategóriájában a Bérestől kapják a legjobb ár-minőség arányú étrend-kiegészítőket, derült ki egy 2017 januárjában elvégzett reprezentatív felmérésből.

tovább
2017. szeptember 12.
Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma!

Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma! Az ingyenes Béres Egészség magazin legújabb száma hamarosan elérhető a patikák polcain.

tovább
2017. június 20.
Béres az erdélyi magyarokért

Béres az erdélyi magyarokért Magyarországról hathatós orvosi segítség érkezett Kovászna megye lakosaihoz június 12-18 között. A Magyarországon közbecsülésnek örvendő Béres Gyógyszergyár, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház munkatársai összefogtak, és együttműködésüknek köszönhetően a megye lakossága egészségügyi szűrővizsgálaton vehetett részt. A szűrőprogram során a vizsgálatok mellett 75 ezer lej értékű Béres Cseppet és Béres C-vitamint is adományoztak a rászorulók támogatására.

tovább
2017. június 07.
Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit!

Kisorsoltuk magazinunk nyerteseit! A 2017. tavasz/nyári Béres Egészség magazinunkban megjelent keresztrejtvény helyes megfejtői között kisorsoltuk a 10 db Béres ajándékcsomagot.

tovább
 1 2 3 4 >  Utolsó ›

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább