A legnagyobb szeretet - rajzpályázati felhívás gyerekeknek

2018. január 03.
A Tilma Gyermekművészetért Alapítvány „A legnagyobb szeretet” címmel nemzetközi gyermekrajz-pályázatot hirdet óvodás kortól a gimnazista korosztályig. A pályázatokat 2018. januártól 2019. május végéig várják a szervezők.

A rajzpályázat megálmodója Basa Ottóné Révész Erzsébet művésztanár, aki 2005-ben hozta létre a Tilma Alapítványt a céllal, hogy segítse azokat a tehetséges gyermekeket, kiknek életében értékes helyet foglal el a művészet szeretete. Az alapítvány által szervezett, mára világméretűvé terebélyesedett gyermekrajz pályázatok és kiállítások legfontosabb küldetése, hogy a gyerekek rajzain keresztül évről évre szeretetet vigyen az emberek szívébe. 

 

A pályázat örökös fővédnöke Jókai Anna, aki haláláig, tizenkét éven keresztül nagy szeretettel követte az Alapítvány munkáját, 2017-ben fővédnöknek Béres Klárát, a Béres Alapítvány elnökét kérte fel a Tilma Alapítvány elnöke. „Megtiszteltetés számomra, hogy felkérést kaptam erre a fővédnökségre - mondta Béres Klára. Ez egy csodálatos kezdeményezés, melyben a szeretetről rajzaikon keresztül üzennek a gyermekek.”

 

A zsűrizett alkotásokból 2020 májusában, az 52. Eucharisztikus Világkongresszus alkalmából rendeznek kiállítást Hatvanban és Budapesten, valamint a legjobb 50 alkotó értékes jutalomban is részesül.

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább