Megjelent a Béres Egészség magazin legújabb száma - izgalmas, kivehető melléklettel!

2018. szeptember 14.
Magazinunk 2018. ősz/téli lapszámában korunk aktuális egészségügyi témáival foglalkozunk, megismerkedünk a stressz veszélyeivel, beszélünk a megfelelő D-vitamin-ellátottság és a helyes gyógyszerszedés jelentőségéről, tippet adunk szemünk egészségének megőrzéséhez, és segítünk eligazodni a C-vitaminok széles választékában is.

 

Magazinunk 2018. ősz/téli lapszámában korunk aktuális egészségügyi témáival foglalkozunk, megismerkedünk a stressz veszélyeivel, beszélünk a megfelelő D-vitamin-ellátottság és a helyes gyógyszerszedés jelentőségéről, tippet adunk szemünk egészségének megőrzéséhez, és segítünk eligazodni a C-vitaminok széles választékában is. Bővítjük a multivitaminokról szerzett ismereteinket, prof. dr. Falus András immunológus bevezet minket immunrendszerünk rejtelmeibe, a futás népszerűségének titkát pedig a Budapest Sportiroda segít nekünk megfejteni. Bepillantunk egy különleges filmforgatás és a Béres új laboratóriumának kulisszái mögé, majd a Béres Alapítvány 25 éves évfordulója alkalmából Béres Klárával a társadalmi felelősségvállalás hitelességéről beszélgetünk.

 

Újdonságként a lapot izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyen bemutatjuk az összes Béres-terméket és egyúttal játékos szórakozást nyújtunk gyermekeknek és gyermeklelkű olvasóinknak. 

 

Keresse Ön is a patikákban!

 

Szeretnénk a magazinunkat megjelenésében és tartalmaiban is még szerethetőbbé tenni, emiatt kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ön milyennek találja a Béres Egészség magazint. Az alábbi, anoním kérdőív kitöltése körülbelül 5 percet vesz igénybe, azonban kitöltésével Ön rengeteget segít nekünk: KÉRDŐÍV

 

 

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább