Adományozzon Ön is!

1993-ban a Béres Csepp atyja id. dr. Béres József a Béres Gyógyszergyár jótékonysági célkitűzéseinek szakszerű és összefogott megvalósítására alapítványt hozott létre, melynek feladata lett társadalmi és nemzeti felelősségtudattal munkálkodni az emberek megsegítése érdekében.

 

A Béres Alapítvány immár 25 éve teljesíti alapítójának nemes szándékát, szolgálja az emberek egészségének védelmét, segíti a rászorultakat, elesetteket, támogat értékőrző, értékteremtő programokat, segíti az oktatást, kultúrát, támogatóan figyel a fiatal tehetségekre. 

 

A 25 éves Béres Alapítvány 2018. május 10-én jótékonysági koncertet rendez a Zeneakadémián. Közreműködik a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, vezényel Hollerung Gábor, a szólisták Vigh Andrea hárfaművész és Balázs János zongoraművész. Az est során Debussy és Kodály művei mellett felcsendül Csajkovszkij b-moll zongoraversenye. Az alapítvány a koncert teljes bevételét a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat részére ajánlja fel. Az adománynak köszönhetően egy olyan diagnosztikai módszer kerülhet bevezetésre Magyarországon, amely leukémiás gyermekek gyors és egyénre szabott terápiáját teszi lehetővé, ezáltal jelentősen növeli gyógyulási esélyüket. Jegyek a Zeneakadémián, a jegy.hu oldalon és az ismert jegypénztárakban kaphatók. 

 

Adományával Ön is segíthet!

 

SEGÍTSÜNK EGYÜTT!


 A teljes befolyt összeget jótékony célra fordítjuk. Adományát köszönjük!SimpleCsillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérjük, válassza ki az adományozni kívánt összeget:

Más összeget szeretnék adományozni:
Elfogadom, hogy a Béres Alapítvány (1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4) által a www.beres.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Amennyiben a "Névvel adományozok" lehetőséget választom, hozzájárulok, hogy nevemet, az adományozás tényét, valamint az adomány összegét a Béres Alapítvány a Teljes Életért Közhasznú Szervezet a www.beres.hu honlapon, illetve a Béres Egészségklub Facebook-oldalán feltüntesse, azt nyilvánosságra hozza az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6. § (7) bekezdésének megfelelően. Adományozó bármikor kérheti személyes adatainak törlését a fenti nyilvános adatbázisokból.


Simple

Simple fizetési tájékoztató

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább