Kultúra

 

Béres a magyar kultúráért programunkban a magyar kulturális értékek megőrzésére és az e célt segítő művészekre, programokra irányítjuk a figyelmet.

 

Az elmúlt több mint húsz évben támogattuk többek között Maria de Faykod szobrászművészt, Nagy Ferenc fafaragó művészt, Szenthelyi Miklós hegedűművészt, Dubrovay László zeneszerzőt, Lovász Irén énekművészt, Zsikó Zoltánt és zenekarát, a Szent Efrém Férfikart, a Csillagszemű Táncegyüttest, a Bartók Kórust, a Cédrus Alapítványt, a Tolcsvay trilógia c. produkciót, Hegedűs Endre zongoraművészt, Kubinyi Anna textilművészt, a Szolnoki Szimfonikus Zenekart és a Duna Művészegyüttest is. Támogattuk ezen kívül a Himnusz-szobor és a Budai Vár déli Kortina-falára tervezett Mária-szobor elkészítését.

 

Támogattuk a Duna Televízió nagy sikert aratott Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutató vetélkedőjét, és köszöntöttük a Magyar Dal Napját Béres József Szép magyar ének című daloskönyve alapján összeállított zenei programmal az Óbudai Társaskörben.

 

© Copyright 2012 Béres Gyógyszergyár Zrt.

Increst Communication

Irány a webáruház

Webáruház

Tovább